شرکت های فروش تجهیزات اعلام حریق
تجهیزات اعلام حریق شامل کنترل پنل اعلام حریق، شستی،دتکتور، آژیر فلاشر و... می باشد. مهمترین بخش لوازم اعلام حریق، کنترل پنل مرکزی است که وظیفه انجام فرآیند سیستم اعلام حریق، بعد از بروز علائم حریق را به عهده دارد. برای آشنایی با مهم ترین وسایل اعلام حریق مقاله زیر را مطالعه کنید.
انواع تجهیزات اعلام حریق
کنترل پنل اعلام حریق: تمام بخش های سیستم اعلام حریق جهت کنترل و پردازش به دستگاه مرکزی اعلام حریق متصل هستند و این بخش آنالیز تمام تجهیزات اعلام حریق در بخش های دیگر را انجام میدهد، درصورت تشخیص علائم حریق، وظیفه فعال کردن آژیر فلاشر و سایر بخش های هشدار دهنده را دارد.
دتکتور اعلام حریق:
دتکتور اعلام حریق اولین وسیله ای است که در صورت حس کردن علائم حریق مثل دود یا حرارت به کنترل پنل سیگنال ارسال می کند. در واقع این بخش ابزاری است برای تشخیص علائم حریق.این دتکتور ها با توجه به نیاز مصرف کننده به صورت دتکتور حرارتی، دتکتور دودی،دکتور شعله ای، دتکتور گازی و دتکتور ترکیبی و بیم دتکتور به بازار عرضه می شود. دتکتور حرارتی حساس به حرارت، دتکتور ترکیبی حساس به دود و حرارت، دتکتور گازی حساس به گاز کربن دی اکسید و مونواکسید کربن، دتکتور شعله ای حساس به شعله های آتش طراحی شده است.لازم به ذکر است دتکتور ها بهتر است در مکان هایی که در معرض دید همگاه است نصب شود.
شستی اعلام حریق
شستی اعلام حریق نیز جزو اولین وسیله های فعال در سیستم اعلام حریق می باشدو شستی اعلام حریق با این هدف ظراحی شده است که افراد ساکن در محل در صورت دیدن علائم حریق این شستی را فشار داده تا پیامی به کنترل پنل ارسال شود و این سیستم آژیر فلاشر را جهت هشدار و خروج اضطراری فعال کرده، درصورت استفاده از تلفن کننده با شماره تلفن های تنظیم شده تماس بگیرد و درصورت نصب سیستم اطفاء حریق سیگنال مورد نظر را به این سیستم جهت کنترل حریق ارسال کند.
آژیر فلاشر اعلام حریق:
در تجهیزات و وسایل اعلام حریق از آژیر فلاشر اعلام حریق به عنوان سیستم هشداردهنده صوتی یا دستگاه اطلاع رسانی جهت اصلاع دادن علائم حریق به افراد حاضر در محل برای خروج اضطراری استفاده می شود. آژیرها به صورت صوتی و آژیر فلاشر ها به صورت صوتی و تصویری با علائم نور عمل می کنند. آژیر فلاشر ها باید در انباری، راه پله و تمام مکان های مهم برای حفاظت شنیده شوند.
دستگاه تلفن کننده
این بخش از تجهیزات اعلام حریق، در صورت بروز حریق، وظیفه تماس گرفتن با شماره هایی که از قبل در آن تنظیم شده است را دارد،ای شماره ها میتواند شماره آتش نشانی، شماره ثابت یا تلفن همراه باشد.تلفن کننده سیم کارت خور و تلفن کننده قابلیت اتصال به خط ثابت از انواع این دستگاه می باشد.
ماژول ها:ماژول ورودی خروجی، ماژول زون کانونشن از انواع ماژول ها می باشد.
نتیجه گیری:
تجهیزات اعلام حریق به دو دسته تجهیزات اعلام حریق آدرس پذیر، تجهیزات اعلام حریق متعارف می باشدو تفاوت این دو سیستم در این است که در اعلام حریق آدرس پذیر به دلیل استفاده از آی پی ها، آدرس محلی که علائم حریق رخ داده سریعا مشخص می شود.
در این مقاله سعی بر این شد که بخش های اصلی تجهیزات اعلام حریق به صورت کلی توضیح داده شود. فروش تجهیزات اعلام حریق و خرید اعلام حریق با توجه به مقیاس پروزه و تعداد اقلام مورد استفاده جهت نصب اعلام حریق ساختمان، قیمت های متفاوتی را شامل می شود. جهت مشاوره و بازدید رایگان از پروژه با شرکت اعلام حریق فراحفاظ آموت تماس بگیرید.