سیستم اعلام سرقت چیست

سیستم اعلام سرقت چیست

امنیت همواره از مهم ترین نیازها و دغدغه‌های بشر بوده است و انسان‌های مختلف در زمان‌های خودشان، همواره به دنبال پیدا کردن راه حل هایی جهت برطرف کردن این نیاز و داشتن امنیت بودند. با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی و افزایش نرخ جرائم، تقاضای مردم از شرکت‌های مختلف برای کالایی که حفظ امنیت آنها را تامین و نضمین کند، بیشتر شد. ثمره‌ی تقاضای مردم سیستم های اعلام سرقت بودند.

سیستم اعلام سرقت امروزه یکی از پرکاربردترین و پرطرفدارترین سیستم‌ها بوده که با ارائه خدمات گوناگون، وظیفه‌ی حفظ امنیت محل کار و خانه شما را بر عهده دارد. امروزه علاوه بر ساختمان‌های بزرگ تجاری یا مسکونی و شرکت‌ها و ادارات، بسیاری از خانه‌‌ی کوچک و ویلایی و یا آپارتمان‌ها نیز مجهز به دزدگیر اماکن می‌باشند؛ چرا که این سیستم ایمنی با سرعت بسیار بالا، از ورود غیر قانونی سارقان و افرادی که ساکن خانه نبوده و غریبه می‌باشند و یا به هر دلیلی قصد ورود بدون اجازه را دارند، جلوگیری کرده و هر گونه ورود غیر قانونی را به صاحبان شرکت، خانه و... اطلاع می‌دهند و با به صدا در آوردن آژیر باعث فرار کردن سارقان و در نتیجه حفاظت از جان و مال شما می‌شوند.

 

سیستم اعلام سرقت هوشمند

 

سیستم اعلام سرقت در وسایل نقلیه نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. همانطور که می‌دانید، بارها پیش آمده که دزدگیر ماشین در اثر برخورد جسمی با آن و یا تلاش سارقان برای دزدیدن ماشین و یا تجهیزات و لوازم داخل آن به صدا در آمده اما صاحب ماشین یا متوجه صدای دزدگیر نشده و یا در محل حضور نداشته است. سیستم اعلام سرقت علاوه بر آژیر کشیدن و به صدا در آوردن دزدگیر، پیامکی را مبنی بر خطر سرقت ماشین، به شما ارسال کرده و بدین ترتیب شما را از خطر مطلع می‌کند.

 

انواع سیستم اعلام سرقت

انوع سیستم اعلام سرقت، اگرچه همگی وظیفه‌ی مشترکی دارند که آن حفظ و برقراری امنیت است، به چند نوع تقسیم می‌شوند. انواع سیستم اعلام سرقت شامل سیستم اعلام سرقت منزل، سیستم اعلام سرقت خورو و سیستم اعلام سرقت هوشمند می‌باشد که در این مقاله به توضیح و بررسی هر سه نوع سیستم اعلام سرقت می‌پردازیم

.

سیستم اعلام سرقت منزل

سیستم اعلام سرقت منزل اگرچه هیچگاه این تضمین را به شما نمی‌دهد که منزل و یا محل کار شما هیچگاه قرار نیست مورد سرقت قرار گیرد، اما تاثیر بسیار زیادی در کاهش چشمگیر احتمال سرقت داشته و استفاده از آن، از بهترین کارهایی است که می‌توان در جهت حفظ امنیت انجام داد.

سیستم اعلام سرقت انواع مختلفی داشته و امروزه تبدیل به یکی از الزامات منزل و محل کار شده است و با پیشرفت تکنولوژی و... به سمت بی سیم و لمسی شدن رفته و به سرعت در حال ارتقا و پیشرفت می‌باشد. سیستم اعلام سرقت سیم کارتی از جمله سیستم های اعلام سرقت است که با کمک پنل‌های صفحه لمسی و تلفن‌های هوشمند، تبدیل به یکی از بهترین و سریع ترین سیستم‌های اعلام سرقت شده است.

 

سیستم اعلام سرقت خودرو

سیستم اعلام سرقت خودرو دارای دو نوع نصب شده در کارخانه و نصب شده پس از خرید بوده و وظیفه‌ی محافظت از وسایل داخل خودرو و خود خودرو می‌باشد. سیستم اعلام سرقت خودرو نیز در سالهای اخیر تبدیل به یکی از سیستم‌های اعلام سرقت پرطرفدار شده و توسط بیشتر افراد مورد استفاده قرار می‌گیرد. حال به معرفی و بررسی انواع سیستم اعلام سرقت خودرو می‌پردازیم.

 

سیستم اعلام سرقت خودرو

 

سیستم اعلام سرقت خودرو نصب شده در کارخانه( OEM )

این نوع سیستم اعلام سرقت توسط کارخانه تولید کننده‌ی خودرو و در داخل کارخانه نصب می‌شود. اکثر سیستم های اعلام سرقت OEM تنها برای محافظت از خودروی شما و نه جهت جلوگیری از دزدیده شدن تجهیزات و وسایل داخل آن، طراحی شده‌اند. یعنی تنها در زمانی که ضربه‌ای به ماشین وارد شده و یا تلاش برای باز کردن درب‌ها صورت می‌گیرد آژیر کشیده و سرقت را به فرد اطلاع می‌دهند. در مدل‌های اخیر و جدید این سیستم‌ها، علاوه بر درب‌های ماشین، درب صندوق نیز قفل می‌شود.

 

سیستم اعلام سرقت خودرو نصب شده پس از خرید ( ( Aftermarket

این سیستم اعلام سرقت، توسط مالک خودرو و پس از خرید و تحویل گرفتن ماشین از کارخانه و به صورت شخصی، نصب می‌شود. این سیستم اعلام سرقت دارای حسگرهای بیشتر و در نتیجه ویژگی‌های بیشتری نسبت به سیستم‌های اعلام حریق که در کارخانه نصب می‌شوند دارد. لرزش، شوک، حرکت بدنه، فشار زیادی به خودرو و... از جمله مواردی هستند که حسگرهای نصب شده پس از خرید را تحریک کرده و باعث اعلام سرقت می‌شوند. در مدل‌های پیشرفته تر سیستم اعلام حریق نصب شده پس از خرید، حتی در صورت کج شدن بیش از حد خودرو، اعلام سرقت انجام می‌گیرد.

 

سیستم اعلام سرقت هوشمند

نیاز به سیستمی که از هر جهت نیازهای افراد را برآورده کرده و بتواند به خوبی از جان و مال آنها محافظت کند، باعث شده سیستم های اعلام سرقت قدیمی پاسخ گوی نیاز های افراد نبوده و به عبارتی منسوخ شده باشند. بنابر این سیستم اعلام سرقت هوشمند به کمک افراد آمده و بهترین جایگزین سیستم‌های اعلام سرقت قدیمی می‌باشد.

 

سیستم اعلام سرقت هوشمند چیست؟

هوشمند سازی ساختمان‌های مسکونی و تجاری، امروزه از راهکارهای نوینی‌ست که به حفظ جان و مال ساکنان و دسترسی راحت تر به اطلاعات مورد نیاز کمک شایانی می‌کند. در جهت این هوشمند سازی، کالاها و سیستم‌های مختلفی تولید و به بازار عرضه شدند که سیستم اعلام سرقت هوشمند، یکی از آنها می‌باشد.

سیستم اعلام سرقت هوشمند هر گونه رفتار مشکوکی را به صاحب خانه گذارش داده و دارای قابلیت کنترل از راه دور نیز می‌باشد. مانیتور لمسی، دستگاه کارتخوان و گوشی هوشمند از جمله چیزهایی هستند که به شما این امکان را می‌دهند تا تجهیزات سیستم اعلام سرقت را تنظیم کنید. از مزایای سیستم اعلام سرقت می‌توان به قابلیت تجهیز سیستم به سنسورهایی با قابلیت تشخیص شکسته شدن شیشه، قابلیت غیر فعال‌ سازی دزدگیر هوشمند به واسطه تعیین رمز عبور یا استفاده از کارت ورود، فعالیت سیستم اعلام سرقت و دزدگیر اماکن به واسطه باتری داخلی دستگاه در صورت قطع برق شهری، امکان انتخاب عکس‌ العمل‌ های دزدگیر از روی مانیتور لمسی هوشمند، عدم نیاز به استفاده از ریموت کنترل و دیگر تجهیزات جانبی جهت فعال یا غیر فعال کردن سیستم امنیتی، بهره‌ گیری از سنسورهای تشخیص حرکت با استفاده از تکنولوژی مادون قرمز و سهولت استفاده از این سیستم به دلیل رابط کاربری فارسی اشاره کرد.

 

روش کار سیستم اعلام سرقت

همانطور که گفته شد، سیستم اعلام سرقت به دو نوع سیستم اعلام سرقت منزل و سیستم اعلام سرقت خودرو تقسیم می‌شود که برقراری و حفظ امنیت وظیفه‌ی هر دو نوع آن می‌باشد. سیستم اعلام سرقت یک سیستم مهم و پیچیده می‌باشد که با استفاده از اجزاء مختلف خود مثل دتکتورها و حسگرها، از ورود غیر قانونی مطلع شده و شما را نیز از آن مطلع می‌سازد.

انواع سیستم اعلام سرقت مراحل مشابهی دارند. در ابتدا به شرح روش کار آنها و انواع سیستم اعلام سرقت می‌پردازیم.

کنترل پنل، یکی از اجزائ اصلی سیستم اعلام سرقت بوده که به کاربر اجازه فعال و یا غیر فعال کردن زنگ هشدار را می‌دهد و اطلاعات در آن ذخیره می‌شوند. کنترل پنل همانند قلب سیستم بوده و تمامی اجزا الکتریکی سیستم اعلام سرقت به آن متصل هستند؛ بنابر این کار گردآوری و پردازش اطلاعات در کنترل پنل انجام می‌گیرد. به عبارتی، برقراری هماهنگی میان تمام تجهیزات سیستم اعلام سرقت، وظیفه‌ی کنترل پنل می‌باشد.

 

روش کار سیستم اعلام سرقت هوشمند

 

کنترل پنل، با کمک حسگر ها نفوذ و حرکت از پیش تایین نشده را مشاهده و حس می‌کند و سپس سیگنال هایی را مبنی بر این حس به اجزاء مشخص شده ارسال می‌کند. نوع آژیر کشیدن و اطلاع رسانی توسط سیستم اعلام سرقت، توسط شما تنظیم شده و انجام می‌گیرد. سنسورها و اتصالات به این سیستم کمک می‌کند حرکت درها و پنجره‌ها را چک کرده و عملیات اعلام سرقت را انجام دهند.

در ابتدا، سیستم غیرفعال می‌باشد و چشمی‌ها و تلفن کننده ها نیز ازدستگاه مرکزی تغذه می‌کند. این به معنی است که باطری اضطراری همچنان شارژ شده و برای مواقع ضروری نگه داشته شده است.

با استفاده از ریموت‌ها، می‌توان دستگاه را فعال و در حال مسلح یا آماده باش قرار داد. هنگامی که سیستم فعال است، آمادگی لازم برای دریافت سیگنهال و شناسایی حرکات و توسط سنسورها و حسگرها را خواهد داشت. بدین ترتیب و به محض فعال شدن سیستم، در صورت تحریک شدن حسگرها و یا چشمی‌ها، ولتاژ مورد نیاز آژیر و تلفن کننده فراهم می‌شود.

پس از ارسال سیگنال ورود و یا مشاهده حرکت غیر قانونی، آژیر شروع به فعالیت و بالافاصله پس از آن، چراغ چشمک زن شروع به فعالیت می‌کند. در صورتی که حسگرها دوباره تحریک نشوند، صدای آژیر پس از مدت زمانی که شما تایین کرده‌اید، قطع خواهد شد. پایان دادن به فرایند اعلام سرقت تنها با ریموت کنترل و یا صفحه کلید امکان پذیر می‌باشد.

 

اجزای سیستم اعلام سرقت

تمامی اجزا سیستم اعلام سرقت مهم و حیاتی هستند و نقش پررنگی در فرایند اعلام سرقت دارند. اجزای سیستم اعلام سرقت شامل کنترل پنل، صفحه کلید، سنسور یا اتصالات در و پنجره، مدار سیستم، سنسورهای قطع سیستم، سنسورهای شوک، هشدارهای ایمن، آلارم یا آژیر، دستگاه تماس گیرنده، سیستم اعلام حضور، آشکارسازهای شکستن شیشه و آشکارسازهای حرکت می‌باشد.

 

کنترل پنل ( Alarm Control Panel )

کنترل پنل مهم ترین و به عبارتی مغز سیستم اعلام سرقت می‌باشد. همانطور که گفته شد، تمامی اجزا سیستم اعلام سرقت، چه به صورت سیمی و چه به صورت بی سیم به کنترل پنل متصل و از آن دستور می‌گیرند. اطلاعات توسط حسگرها و مگنت‌ها به کنترل پنل و دستور از کنترل پنل به آژیرها و... ارسال می‌شود. جمع آوری و پردازش اطلاعات در کنترل پنل صورت می‌گیرد.

 

صفحه کلیدAlarm Keyboard ) (

صفحه کلید رابط میان شما و سیستم است. فعال یا غیر فعال کردن سیستم توسط صفحه کلید که معمولاً در نزدیکی ورودی نصب می‌شود صورت می‌گیرد. صفحه کلید به شما اجازه می‌دهد با ایستگاه نظارت سیستم امنیتی ارتباط برقرار کنید.

 

سنسور یا اتصالات در و پنجره

این اتصالات، سنسورهایی مغناطیسی هستند که از پنجره به دیوار یا در به محفظه متصل می‌شوند. در صورتی که باز شدن دیوار یا پنجره، این اتثال را متوقف و از بین ببرد، سیگنال سرقت به کنترل پنل ارسال شده و فرایند اعلام سرقت آغاز می‌گردد.

 

مدار سیستم

یک مدار الکتریکی ساده، در ورودی قرار گرفته و به کنترل پنل متصل است. کنترل پنل به یک یا چند مدار زنگ نیز متصل می‌باشد. کنترل پنل با تحت کنترل داشتن مدارها، طبق تنظیمات مشخص شده با باز و یا بسته شدن درها و پنجره‌ها، سیگنال هشدار را به آژیرها و... ارسال کرده و تا زمان وارد شدن یک کد امنیتی در صفحه کلید، دستور توقف به مدارهای زنگ را صادر نمی‌کند. مدار سیستم اعلام سرقت به دو نوع سیستم مدار بسته و سیستم مدار باز تقسیم می‌شود.

 

سیستم مدار بسته

مدار الکتریکی در این نوع سیسم مدار، پس از بسته شدن در، بسته می‌شود. برق در این سیستم، از یک طرف مدار به طرف دیگر در حال حرکت است و هنگامی که در باز می‌شود، این جریان برق قطع شده و در نتیجه زنگ هشدار به صدا در می‌آید.

 

سیستم مدار باز

مدار در این سیستم با باز شدن در بسته شده و در نتیجه جریان برق به کار می‌افتد و با کامل شدن مدار، زنگ هشدار به صدا در می‌آید.

برای پاسخ به این سوال که " کدام مدار بهتر است؟ سیستم مدار باز یا مدار بسته؟ " باید گفت اگرچه هر دو سیستم مدار خوب هستند، اما سیستم مدار بسته نسبتاً بهتر از سیستم مدار باز می‌باشد؛ چرا که با باز شدن سیم‌های اتصال که معمولاً توسط اکثر سارقان انجام می‌گیرد، مدار باز غیر فعال می‌گردد.

 

سنسورهای قطع سیستم ( System Interruption Sensors )

برندهای مطرح و برجسته در سیستم اعلام سرقت معمولاً دارای سیستمFail Safe که سیستمی جهت اطلاع دادن خرابی‌های سیستم است، می‌باشند. در صورتی که هر بخش از سیستم اعلام سرقت آفلاین، خراب و یا دچار نقص فنی بوده و یا به هر دلیلی به پینگ پاسخ ندهد، حسگر وقفه یک هشدار را فعال می‌کند.

 

آشکارسازهای شکستن شیشه ( Glass Break Detectors )

این دتکتورهای سیستم اعلام سرقت، دتکتورهای صوتی بوده و تنها با دقت به صدای پنجره و شکستن آن گوش می‌دهند. در صورتی که به هر دلیلی حسگر تماس پنجره کار نکرده و یا توسط سارقان دور زده شود، دتکتورهای شکستن شیشه زنگ هشدار را فعال کرده و باعث اعلام سرقت می‌شوند.

 

آشکارسازهای حرکت ( ( Motion Detectors

آشکارسازهای حرکتی از جمله دتکتورهای سیستم اعلام سرقت هستن و به دو نوع دتکتور حرکت محیط بسته یا دتکتور داخلی و دتکتور فضای باز تقسیم می‌شوند. دتکتور حرکت داخلی معمولاً دارای فناوری مادون قرمز غیر فعال (PIR) می‌باشد. این فناوری از هشدارهای کاذب جلوگیری کرده و درصد خطای سیستم را کاهش می‌دهد. آشکارسازهای حرکتی فضای باز از فناوری مادون قرمز غیر فعال و ماکروویو استفاده می‌کنند. این دو فناوری این امکان را به دتکتور می‌دهند تا تنها در صورت دیدن مزاحمان و نه حیوانات و... سیگنال وقوع سرقت را به کنترل پنل ارسال کند.

 

سنسورهای شوک ( Shock Sensors )

این سنسورها، با حس کردن ارتعاش ناشی از شکستن پنجره یا در و یا ضربه به آنها، زنگ هشدار را فعال کرده و باعث شروع فرایند اعلام سرقت می‌شوند.

 

هشدارهای ایمن

این سنسورها به گاو صندوق متصل شده و در صورت مشاهده تلاش های متعدد برای دسترسی به گاو صندوق، زنگ خطر را به صدا در می‌آورند. این سنسورها نیز خود به انواعی تقسیم شده که هر کدام ویژگی‌هایی دارند. دسته‌ای از آنها می‌توانند در صورت جا به جایی گاو صندوق و دسته‌ی دیگر در صورت تشخیص دستکاری شدن در، زنگ خطر را به صدا در آورند.

 

آلارم یا آژیر اعلام سرقت

آلارم اعلام سرقت برای اعلام خطر به محیط بیرون و داخل و سارقان، مورد استفاده قرار می‌گیرد و به دو نوع الکترومکانیکی و الکترونیکی تقسیم می‌شود. آلارم یا آژیر اعلام سرقت را می‌توان به دو نوع سایرن ( راه اندازی در محیط داخلی ) و بلندگو برای نصب در محیط بیرونی و فضای باز نصب کرد.

سایرن‌ها با کمک دو سیم که دارای قطب مصبت و منفی هستند به سیستم متصل می‌شوند. بلندگوها نیز مثل سایرن‌ها و بدون توجه به قطب‌هایشان به سرور متصل می‌گردند. برای جلوگیری از خراب شدن آنها و یا پیشگیری از خرابی توسط سارقان، از یک ترمپر درون نیز استفاده می‌شود. بلندگوهای این سیستم معمولاً هشت اهم و 10 تا 20 وات بوده و معمولاً در ارتفاع 3.5 متری نصب می‌شوند.

 

سیستم اعلام حضور

سیستم اعلام سرقت، دارای ویژگی‌ای می‌باشد، که به هنگام ورود فرد به خانه، صدای خاصی تولید کرده و ورود فرد را اعلام می‌کند. به این سیستم اعلام حضور یا دینگ دانگ گفته می‌شود.

 

دستگاه تماس گیرنده

این سیستم تماس گیرنده، با روشن شدن آلارم، سرور تماس گیرنده را وارد مدار کرده و با شماره‌ی از پیش تایین شده تماس گرفته و با پیامی از پیش تایین شده، سرقت را اطلاع می‌دهد. به هنگام برنامه ریزی این سیستم، پیغام صوتی ثبت شده و شماره‌های مورد نیاز به آن داده می‌شود. تماس گیرنده کنار سرور قرار داشته و سرور با برق شهری 220 ولت کار می‌کند.

باتری ذخیره و یا اضطراریب نیز درون سرور جاسازی شده تا حتی در صورت قطعی برق، سیستم را فعال نگه داشته و تماس را برقرار کند. محل قرارگیری سرور بسیار مهم است. چرا که نباید در دید راس باشد تا سارقان زمانی برای تخریب آن نداشته باشند.

 

انواع سیستم اعلام سرقت اماکن

سیستم اعلام سرقت اماکن که یکی از انواع سیستم اعلام سرقت می‌باشد، خود به سه نوع زیر تقسیم می‌شود.

 

دزدگیر سیم کارتی

این سیستم اعلام سرقت اماکن، حتی در صورت قطعی برق به فرد مشخص شده پیامک داده و حتی امکان فعال و یا غیر فعال کردن رله‌ها از راه دور و از طریق اس ام اس یا نرم افزار مربوطه را در اختیار او می‌گذارد. همین امر باعث می‌شود افراد نگران سرقت به هنگام عدم حضور در خانه یا محل کار نباشند.

 

دزدگیر تلفنی – سیم کارتی

این سیستم دزدگیر دارای هر دو مزیت امکان پیامک و تمکاس تلفنی را داشته و بهترین گزینه برای سازمان ها و مجتمع های حساس و محیط های نظامی می باشد.

 

دزدگیر تلفنی

این سیستم از بهترین سیستم‌های اعلام سرقت بوده و می‌تواند به یک تلفن ثابت متصل شود. هنگام تحریک شدن سنسورها و دتکتورها، سیستم دزدگیر با شماره ثابت ثبت شده تماس گرفته و سرقت را گذارش می‌دهد.

 

از سیستم اعلام حریق در چه اماکنی استفاده می‌شود؟

سیستم اعلام حریق، یک سیستم دزدگیر است که مناسب همه‌ی اماکن بوده و محدودیتی در نصب در مناطق مختلف ندارد. فروشگاه‌های بزرگ که احتمال وقوع سرقت در آنها بالا است، برج‌های تجاری و مسکونی، خانه‌های شخصی و ویلایی، آپارتمان‌ها، خودروها، مغازه‌ها، موزه‌ها و... از جمله مناطقی هستند که سیستم اعلام سرقت در آنها نصب شده و از امنیت آنها محافظت می‌کند.

 

بهترین سیستم اعلام سرقت

داشتن این تصور که سرقت تنها برای سایرین و یا مکان‌های لوکس رخ می‌دهد، یک باور اشتباه است و نیاز به بازبینی دارد. چرا که هر خانه و محل کاری، ممکن است مورد سرقت قرار بگیرد. شناخت بهترین سیستم اعلام سرقت به شما کمک می‌کند تا با خریداری آن، خیالی آسوده از بابت سرقت و یا به خطر افتادن جان و مال خود داشته باشید.

سیستم اعلام سرقت توسط برندهای مختلفی تولید و به بازار عرضه می‌شود. برند دزدگیر پارادوکس از بهترین برندهای سیستم اعلام سرقت می‌باشد که دارای سه سری بوده و دارای گارانتی 4 ساله می‌باشد. این برند بهترین برند خارجی بوده و دارای مزایای بسیار زریادی می‌باشد. یکی از مهم ترین مزایای آن قابلیت ارتقاء است؛ افرادی ک مدام در حال جا به جایی یا اسباب کشی هستند، عموماً نگران اطلاعات ذخیره شده در سیستم اعلام سرقت خود می‌باشند. اما سیستم اعلام سرقت پارادوکس قابلیت ارتفا دارد. این یعنی شما می‌توانید به راحتی جهت تغییر آدرس محل کار یا منزل و سایر اطلاعات شخصی خود، اقدام کنید.

 

انتخاب بهترین سیستم اعلام سرقت

انتخاب بهترین سیستم اعلام سرقت به بودجه شما، اهداف شما و ویژگی‌های مختلفی بستگی دارد. بهترین برند بازار، لزوماً بهترین گزینه برای شما نیست. بهترین گزینه برای شما، سیستمی است که مناسب شما و مخصوص محل مورد نظر شما باشد. مشاوران فروش شرکت آموت با اطلاع از اهداف مورد نظر شما، می‌توانند بهترین و مناسب ترین سیستم اعلام سرقت برای محل مورد نظر شما را به شما ارائه دهند و شما را در پیدا کردن بهترین سیستم اعلام سرقت راهنمایی کنند.

 

قیمت سیستم اعلام سرقت

قیمت دزدگیر اماکن به عوامل مختلفی از جمله برند، ویژگی‌ها، مزایا و... بستگی دارد. نوع سیستم اعلام سرقت، سیمی یا بی سیم بودن آن، مشخصاتی که دارد و خدماتی که ارائه می‌دهد، همگی بر قیمت سیستم اعلام سرقت تاثیر می‌گذارند. جهت اطلاع از جدیدترین لیست قیمت سیستم اعلام سرقت، همین حالا با کارشناسان فروش شرکت آموت تماس بگیرید.

آموت

سیستم امنیتی هوشمند

سیستم حفاظتی و امنیتی

سیستم کنترل تردد