راهنمای خرید سیستم اعلام حریق
جهت خرید سیستم اعلام حریق برای افزایش امنیت ساختمان خود توجه به برند، تائئدیه استانداردهای مورد تائید آتش نشانی، گارانتی، ضمانت نامه و کیفیت قطعات محصول مهمترین معیارها می باشد.
سیستم اعلام حریق گلوبال فایر با توجه به مزایای نامبرده بهترین سیستم اعلام حریق در این صنعت می باشد
جهت مشاوره و تهیه سیستم اعلام حریق مورد نظر با مشاوران شرکت فراحفاظ آموت
09198817991تماس بگیرید.
مزایای سیستم اعلام حریق گلوبال فایر
گارانتی تعویض مادام العمر
دارای تائیدیه سازمان آتش نشانی
دارای سبد کالای گسترده در اعلام حریق متعارف و اعلام حریق آدرس پذیر
تاریخچه بهترین سیستم اعلام حریق جهت خرید
شرکت گلوبال فایر در سال 1994 در دانمارک شکل گرفت و چند سال بعد به محل جدید خود در شمال شهر فارو، پایتخت فعلی کشور پرتغال منتقل شد. محل کارخانه در شهرک صنعتی تکنولوژی و صنعت قرار دارد.شرکت گلوبال فایر در لیست شرکت های سهامی عام و مورد توجه دولت پرتغال قرار دارد و با استفاده از مهندسین مجرب در سیستم تحقیق و توسعه و به کارگیری ماشین آلات بسیار پیشرفته سعی در تولید محصولات متنوع با قیمت بسیار مناسب می باشد.
کلیه محصولات گلوبال فایر که به اختصار GFE نامیده می شود دارای گارانتی مادام العمر می باشد.گلوبال فایر تولید کننده کلیه قطعات و محصولات در دو نوع اعلام حریق آدرس پذیر و اعلام حریق متعارف با سازگاری و تحت یک نام در پرتغال می باشد.تجهیزات گلوبال فایر یک شرکت بین المللی پیشرو و یک اتنخاب مطمئن در زمینه تجهیزات اعلام حریق تجهیزات در شرکت گلوبال فایر در چند مرحله به دو صورت دستگاهای اتوماتیک و دستی ساخته می شود. که این تولیدات در دو مرحله بوسیله ماشین های اتوماتیک و کارشناسان با تجربه مورد آزمایش قرار می گیرد.
ORION از محصولات گلوبال فایرGlobal fire
سیستم اعلام حریق متعارف سری ORION از محصولات گلوبال فایرGlobal fire کلیه تجهیزات تولیدی کارخانه GFE از سری اریون مطابق با استاندارد EN54 بخش 2 و 4 طراحی و ساخته شده است.
کنترل پانلهای اریون در 3 مدل 2 و 4 و 8 زون با بدنه پلاستیکی با قابلیت نصب روکار و توکار تولید می شوند. هر پانل امکان اتصال و راهبری 4 دستگاه تکرار کننده دیگر را نیز دارد. همچنین دستگاه تکرار کننده نیز می تواند به صورت کامل پانل مرکزی را کنترل نماید. نحوه ایجاد ارتباط بین دو پانل از طریق ماژول واسط واستاندارد RS485 می باشد. تمامی قطعات تولید GFE از سری اریون با پانل فوق سازگاری کامل دارند و امکان نصب حداکثر30 دتکتور اعلام حریق و شستی درهر زون وجود دارد. همچنین آژیرها و چراغهای چشمک زن نیز بر روی مدار خروجی آژیر نصب می شوند. مقاومت انتهای خط در هر دو خروجی پانل، زون کاشف و مدار آژیرها کاربرد دارد. کابل ارتباطی نیز مطابق با استاندارد می بایست 2×1.5 باشد. دتکتورهای دودی اپتیکال با عکس العمل سریع و دتکتورهای حرارتی نیز در دو مدل ثابت و عکس العمل سریع در دسترس هستند.
دتکتور های سیستم متعارف گلوبال فایرGFE-C
این دتکتور ها با تطابق بالا با سایر تجهیزات کنترل پنل های متعارف طراحی شده است.
که دارای ویژگیهای زیر می باشد.
LED-1دوتایی برای قابلیت مشاهده 360 درجه
-2 سیستم پیشرفته
-3 دارای پوشش نیمه براق
4- نصب وراه اندازی آسان
-5سنسور بخش مرکرزی دتکتور به دو صورت دتکتور های متعارف GFE BASE یا Deep Base می باشد.
آژیر فلاشر (استروب لایت) متعارف گلوبال فایر
فلاشر با بالاترین تکنولوژی ساخت واینکه با پایین ترین سطح مقداری انرژی مصرفی ، نور فلشر با قدرت مشاهده ای بالایی را دریافت خواهید کرد.
آژیر بسیار کم مصرف به صورت یک آژیر با سایز مناسب یا به عنوان یک هشدار دهنده به دیتکتور های سیستم متعارف می باشد.
این نوع آژیر 4 نوع صدای مختلف دارد .که صدای آن در صورت نیاز بوسیله یک پتاسیومتر تغییر می کند.
معرفی سیستم اعلام حریق
یک سیستم اعلام حریق مجموعه ای از تجهیزات اعلام حریق نظیر دتکتور دود، حرارت، شعله و گاز است که برای تشخیص علائم حریق و هشدار دادن از طریق آژیرها و فلاشرها استفاده می شود. طراحی، اجرا و استفاده درست از این سیستم، میتواند جلوی بسیاری از خطرات جانی و مالی را بگیرد. اما شاید برای شما جالب باشد دانستن این مطلب که با توجه به اهمیت بالای سیستم های اعلام حریق در پروژه های صنعتی و ساختمانی، اما متاسفانه بیش از 90درصد پروژه های سیستم های اعلام حریقی که در کشور کار می شوند، نهایت پس از چند ماه خاموش و بلا استفاده می شوند.سیستمهاي اعلام حريق به سه گروه اعلام حریق آدرس پذير، اعلام حریق متعارف و بدون سيم (وايرلس) تقسيم ميشوند که هر يک از اين سیستمها خود به دو گروه خودکار و دستي تقسيم ميشوند .
همچنین امروزه از سیستم های اعلام حریق به طور گسترده در ساختمان ها و اماکن مسکونی و صنعتی استفاده می شود تا خسارت های ناشی از حریق را به حداقل برسانند و همچنین برای اطلاع دادن به ساکنین ساختمان در مواقع بروز حریق از این سیستم ها استفاده می شود تا حدالامکان از تلفات جانی جلوگیری شود
استانداردهای اعلام حریق
استاندارد NFPA72
استاندارد آمریکایی NFPA72 یکی از به روزترین استانداردهای طراحی سیستم های اعلام حریق می باشد که هر سه سال به روز رسانی می شود. آخرین نسخه این استاندارد (نسخه 2019) به تازگی منتشر شده است که در این هفته نامه به صورت رایگان برای علاقمندان به طراحی این گونه سیستم ها برای دانلود قرار داده شده است.
استاندارد NFPA72 موارد زیر را پوشش می دهد:
کاربردها، نصب، جانمایی، عملکرد، بازرسی، تست و تعمیر و نگهداری سیستم های اعلان حریق، ایستگاه های نظارت بر سیستم های آلارم، سیستم های گزارش دهی هشدارهای اضطراری عمومی، تجهیزات هشدار حریق و سیستم های ارتباطی اضطراری (ECS) و تجهیزات آنها.
استاندارد BS5839
استاندارد BS5839 یک استاندارد انگلیسی در خصوص طراحی، نصب سیستم اعلام حریق است که آخرین نسخۀ آن در سال 2017 منتشر شده است. سادگی استفاده از این استاندارد باعث شده است که بیشتر پیمانکاران در پروژه های خود از این استاندارد استفاده کنند. همچنین لازم به ذکر است که نسخه 2013 این استاندارد توسط سازمان ملی استاندارد ایران، تحت عنوان استاندارد ملی اعلام حریق ترجمه فارسی و تدوین شده است.
نوع استفاده و قانون فعلی ساختمان).
نمایندگی اعلام حریق
شرکت فراحفاظ آموت با بیش از 8 سال سابقه در زمینه فروش،پخش و اجرای پروژه های سیستم حفاظتی و امنیتی(پروژه سیستم اعلام سرقت،سیستم اعلام حریق، سیستم اطفاء حریق) و نمایندگی اعلام حریق در این صنعت با حضور متخصصان حرفه ای و تیم پشتیبانی، محصولاتی را به مشتریان خود معرفی می کند که خدماتی از قبیل قابلیت اطمینان و کاربری، دارای اینترفیس کاربر، سهولت استفاده و نصب، طراحی خارجی منحصر به فرد، پشتیبانی مستند و محلی سازی و ترجمه مستندات را داشته باشد.