مقررات ملی ساختمان

مقررات ملی ساختمان

مقدمه

مقررات ملی ساختمان جهت ایمنی بیشتر ساختمان،آسایش، بهبود هزینه ها و بهره وری بیشتر طراحی و صورت گرفته است.این مقررات مجموعه ای از قوانین اجرایی و حقوقی است که در روند صفر تا صد طراحی ساختمان(تخریب، توسعه بنا، نوسازی، تعمیر و ...ف باید رعایت و اجرا شود.مقررات ملی ساختمان شامل 22 مبحث در 22 جلد کتاب می باشد که طراحی و متشر شده.جهت مطالعه کامل و دانلود کتاب مقررات ملی ساختمان کلیک کنید.

 

در صورت نداشتن سیستم های حفاظتی و امنیتی ساختمان(اعلام حریق، اطفا حریق، دوربین مداربسته و دزدگیر) حتما با شرکت آموت تماس بگیرید.

شرکت آموت

 

اساس مقررات ملی ساختمان

 

نظم و سازمان دهی مقرارت ملی ساختمان

رده بندی مقرارات ملی ساختمان

منتشر کردن مقرارات ملی ساختمان

مقررات ملی ساختمان

 

شرایط مجری ساختمان سازی

طبق آیین نامه ماده 33 قانون نظام مهندسی با عنوان نظامات اداری، قواعد فنی حتما باید در ساختمان ها رعایت و اجرا شود. و طبق ماده 5 آیین نامه یکی از مهم ترین مواد در عملیات اجرایی ساختمان،تمام طراحی های فنی ساختمان اعم از معماری، تاسیسات، سازه و ... باید با دفاتر مهندسی داررای پروانه اشتغال و اشخاص حقوقی انجام شود.

طبق ماده 10 آیین نامه مقررات ملی ساختمان، مالک باید نام و مشخصات مجری ساختمان به همراه یک نسخه از قرارداد بسته شده را به شهرداری و سازمان نظام مهندسی تحویل دهد.

طبق ماده 1 مقررات ملی ساختمان سازندگان حقیقی اعم از مهندسین، دیپلم فنی، معمار تجربی و سازندگان حقوقی باید دارای پروانه اشتغال از وزارت مسکن و شهرسازی باشند.

 

مزایای مقررات ملی ساختمان

رعایت و اجرای مقررات ملی ساختمان موجب افزایش مقاومت و امنیت ساختمان، با توجه به استانداردهای جهانی اعم از ضد حریق بودن ساختمان با سیستم اعلام حریق و اطفا حریق، ضد زلزله بودن ساختمان و..... می شود.

 

اهداف مقررات ملی ساختمان

هدف اصلی مقررات ملی ساختمان فراهم کردن بهداشت، ایمنی و سلامت افراد جامعه می باشد که با مهندسی ساز بودن بنا، ملزم کردن سازندگان ساختمان به رعایت اصول ساخت ساختمان، رعایت ایمنی و بهداشت و استفاده اجباری از مصالح استاندارد در صنعت ساختمان سازی برای تحقیق اهداف استفاده می کنند.

افراد ساکن داخل ساختمان با رعایت مقررات ملی ساختمان و چشم پوشی افزایش هزینه در مرحله اول ساخت، به صورت کلی موجب کاهش مصرف انرژی، هزینه های نگهداری و.. می شود.

 

تفاوت مقررات ملی ساختمان با سایر آیین نامه ها

تفاوت اصلی مقررات ملی ساختمان با سایر آیین نامه ها ضرورت اجرای این مقرارت در ساختمان سازی است و اینکه این مقررات برای یک منطقه خاص نیس و سراسر کشور را شامل می شود.

نتیجه

مقررات ملی ساختمان شامل تمام موارد ضروری و غیر ضروری ساختمان جهت ایمنی بیشتر ساختمان می باشد و اجرای آن در سراسر کشور ضروری و الزامی است.

 

سایر مطالب: اصول ایمنی حریق

آموت

قیمت سیستم اعلام حریق