پایه پنل خورشیدی یا استراکچر خورشیدی

دسته بندی: تجهیزات زیر ساخت شبکه / دکل دوربین مداربسته
رنگ:
سایز:
وضعیت: تماس بگیرید
تومان
تومان تومان
توضیحات

پایه پنل خورشیدی یا استراکچر خورشیدی

پایه پنل خورشیدی یا استراکچر خورشیدی، سازه‌ای معمولاً از جنس آلومینیوم است که پنل‌های خورشیدی روی آن نصب شده و با زاویه‌ای مشخص در مقابل نور خورشید قرار می‌گیرند. جنس استراکچر پنل خورشیدی معمولاٌ از جنس آلومینیوم یا آهن با روکش گالوانیزه گرم است اما در برخی از کاربرد‌ها از استراکچر خوبی یا پلاستیکی استفاده می‌شود.

دوام و جنس استراکچر اهمیت بالایی دارد چرا که باید پنل خورشیدی را تحت هر شرایطی، مثل رطوبت، طوفان یا وزش باد با سرعت بالا تا حدود 120 کیلومتر در ساعت حفظ نماید. به همین دلیل در نیروگاه های خورشیدی برای این کار محاسبات پیچیده و زیادی انجام می‌شود. برای همین در نیروگاه های خورشیدی به استراکچر توجه بالایی می شد و برای این کار معمولا محاسبات پیچیده ای انجام می شود. استراکچر‌ها به طور کلی به چهار دسته تقسیم می‌شوند. این چهار دسته عبارتند از : استراکچر ثابت، استراکچر برای سطح شیب دار، استراکچر با قابلیت تنظیم زاویه و ارتفاع و استراکچر هوشمند.

 

پایه پنل خورشیدی ثابت یا استراکچر ثابت

این نوع استراکچر از پر کاربرد ترین نوع پایه پنل خورشیدی می باشد و معمولاً بر اساس موقعیت مکانی و نوع پنل‌ها طراحی و ساخته شده و یا به صورت آماده برای پنل های رنج 5 تا 255 وات با زاویه بین 30 تا 45 درجه ساخته می شود. جنس این نوع استراکچرها از نوعی آهن با روکش گالوانیزه گرم و یا آلمینیوم می باشد و در برخی موارد آهن بدون روکش برای ساخت آن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به طور معمول این استراکچرها برای نیروگاه خورشیدی بر اساس استاندارد های مشخص از قبیل استاندارد‌های مقاومت در برابر رطوبت، وزش باد و ضربه طراحی و ساخته می شود. همچنین استراکچر نیروگاه خورشیدی به طور معمول از دو ردیف تشکیل شده که به شما این قابلیت را می‌دهد تا بتوانید بر روی هر کدام از آنها تعداد بیشتری پنل‌ قرار دهید.

فرم پایه استراکچر ثابت به طور معمول به سه صورت قوطی، ناودانی و نبشی است که هر کدام از این مدل‌ها مخصوص شرایط محیطی و آب و هوایی خاصی می باشد. هر کدام از این پایه‌ها همچنین می توانند به صورت کوبشی، و با استفاده از بلوک سیمانی و یا پیچ به سطح زمین متصل شوند تا در پایدار ترین حالت ممکن قرار گیرد.

 

پایه پنل خورشیدی برای سطح شیب دار یا استراکچر سطح شیب دار

این نوع از استراکچر هم مانند پایه پنل خورشیدی ثابت می باشد با این تفاوت که یا از پایه‌هایی کوتاه درست شده یا در کل بدون پایه است و برای نصب پنل خورشیدی بر روی سطح شیب دار استفاده می شود. این نوع استراکچر معمولاً در نیروگاه خورشیدی مورد استفاده قرار نمی‌گیرد و فقط مخصوص پکیج‌های مجزا از شبکه می باشد.

 

پایه پنل خورشیدی قابل تنظیم یا استراکچر قابل تنظیم

این نوع از استراکچر به نسبت سایر استراکچرها دارای قیمت بالاتری می باشد. به طور معمول این نوع استراکچر قابل حمل بوده و به کاربر این امکان را می دهد تا پکیج خورشیدی را به سرعت نصب و جابه جا کند. ساختار آن‌ها معمولاً از نبشی های گالوانیزه و آلمینیومی ساخته می شود و در برخی از موارد فرم رادار را به خود می گیرند که در این حالت زاویه آن ها نه تنها نسبت به سطح قرار گرفته بلکه حول محور اصلی نیز تنظیم می شود.

از این نوع استراکچر هرگز در نیروگاه خورشیدی استفاده نمی شود چرا که وقت و هزینه‌ی زیای برای تنظیم کل نیروگاه به دنبال دارد.

 

پایه پنل خورشیدی هوشمند یا استراکچر هوشمند

این استراکچر نه تنها فقط مخصوص نیروگاه خورشیدی، بلکه فقط مخصوص نیروگاه خورشیدی بیش از 500 کیلووات می باشد. این نوع پایه پنل خورشیدی از موتور، تعدادی سنسور و یک سیستم کنترل تشکیل شده و زاویه آن نسبت به محور خودش قابل تغییر می‎‌باشد. به این صورت که سنسور نور خورشید را اندازه گیری کرده و سپس سیستم کنترل با تغییر زاویه استراکچر و پنل های خورشیدی و به کمک موتورهای مخصوص، پنل را در تمامی ساعات دقیقا زیر نور خورشید قرار داده و باعث می شود راندمان سیستم تا حد قابل قبولی افزایش پیدا کند.

همچنین به این نوع از پایه پنل خورشیدی، استراکچر دنبال کننده نور خورشیدی نیز گفته می شود.

 

 

 

امتیاز شما به محصول:
افزودن نظر