مشخصات فنی دوربین هایک ویژن

مشخصات فنی دوربین هایک ویژن

 

مشخصات فنی دوربین هایک ویژن

همانطور که می‌دانید، دوربین‌ها دارای انواع مختلفی می‌باشند که هر کدام از آنها خود به انواع مدل‌ها تقسیم می‌شوند. اینها همان مدل‌هایی هستند که به هنگام خرید از سایت با عکس، مشخصات و ویژگی‌هایشان رو به رو می‌شوید. اما نمی‌توان تمام مدل‌های یک نوع دوربین را با مشخصات و جزئیاتشان معرفی کرد و این قضیه در دیدی بزرگ‌تر یعنی برند، حتی پیچیده تر نیز می‌شود.

بنابراین می‌توان با توجه به المان‌هایی که هر مدل ممکن است داشته باشد، به بیان مشخصات فنی آنها پرداخت.

 

 

 

اهمیت دانستن مشخصات فنی دوربین هایک ویژن

دانستن مشخصات فنی دوربین، به شما در شناخت بیشتر دوربینی که قصد خرید آن را دارید کمک کرده و به شما این امکان را می‌دهد تا با بررسی مزایا و معایب، کاربرد و ویژگی‌های آن، از تطابق دوربین با محیط مورد نظر اطمینان حاصل کنید. به علاوه در اکثر مواقع، بدون دانستن ویژگی‌های فنی دوربین هایک ویژن نمی‌توان حتی اقدام به انتخاب و در نهایت خرید آن نمود؛ بلکه باید با شناخت تمام ویژگی‌های آن و بررسی شرایط محیط مورد نظر و تطابق ویژگی‌های دوربین با آن، بهترین دوربین هایک ویژن را انتخاب و خریداری کرد. از طرفی دیگر شناخت این مشخصات فنی به شما این امکان را می‌دهد تا در فرایند نصب دوربین، بتوانید به راحتی متوجه روند نصب شده و در صورت نیاز، اقدام به تعمیر آن بفرمایید یا حتی بتوانید به درستی برای نصاب یا تعمیرکار توضیح دهید کدام بخش دوربین و به چه دلیلی به مشکل خورده است.

 

 

 

انواع دوربین هایک ویژن

همانطور که پیش از این ذکر کردیم، دوربین‌های مداربسته انواع مختلفی داشته و ویژگی‌های فنی متفاوتی دارند. از آنجایی که این ویژگی‌ها به نوع و مدل دوربین وابسته هستند، شناخت انواع دوربین هایک ویژن اقدامی ضروری‌ست. در بسیاری از مواقع حتی می‌توان با دانستن نیازهای محیط مورد نظر و انواع دوربین، از روی ویژگی مورد نظر دوربین دلخواه و مناسب را پیدا کرد. دوربینهای مداربسته هایک ویژن از لحاظ شکل ظاهری، لنز، کیفیت، نوع تکنولوژی و… با یکدیگر متفاوت می‌باشند. در ادامه با معرفی انواع دوربین مداربسته هایک ویژن، به شما در شناخت آنها کمک می‌کنیم.

 

 

 

انواع دوربین هایک ویژن با توجه به شکل ظاهری

دوربین‌ها از نظر شکل ظاهری، به دوربین بولت، چشم ماهی، دام و اسپید دام تقسیم شده و هر کدام دارای شکلی منحصر به فرد می‌باشند. شکل ظاهری متفاوت این دوربین‌ها همچنین باعث تفاوت کارایی آنها نیز می‌گردد.

 

 

 

دوربین بولت

بولت در زبان انگلیسی به معنی گلوله می‌باشد و شکل گلوله‌ای و استوانه‌ای این دوربین علت این نام است. دوربین بولت اگرچه در فضای داخلی و خارجی مورد استفاده قرار می‌گیرد، بهترین دوربین مداربسته برای محیط بیرون از جمله باغ، حیاط، بالکن و… می‌باشد؛ چرا که جنس آن از فلز بوده و در برابر شرایط مختلف آب و هوایی مقاوم است.

 

 

 

دوربین دام

دوربین‌های دام گرد و گنبد مانند می‌باشند، زاویه دید بسیار وسیعی داشته و به دلیل این که معمولاً بر روی سقف نصب می‌شوند، به آنها دوربین سقفی نیز می‌گویند. دوربین‌های دام به دلیل شکل خاص خود، به راحتی با دکوراسیون داخلی محیط ست شده و از این رو، بهترین گزینه برای خانه‌ها، فروشگاه‌ها و شرکت‌ها می‌باشند.

 

 

 

دوربین چشم ماهی

ظاهر فیزیکی این دوربین‌ها ( Fisheye ) بسیار شبیه چشم ماهی بوده و به همین دلیل اینگونه نامیده می‌شود. لنزهای دوربین چشم ماهی هایک ویژن ثابت و زاویه دید آنها بین 180 تا 360 درجه می‌باشد. دوربین مداربسته چشم ماهی را معمولاً در ارتفاع سه متر و بر روی سقف نصب می‌کنند، مکان و ارتفاع نصب آن باعث دید کامل و جامعی از محل مورد نظر می‌گردد. از این نوع دوربین در انواع مغازه‌ها، خانه‌ها، شرکت‌ها، سوله‌ها و هر مکان دیگری که نیازمند دیدی کامل و وسیع از محیط باشد، استفاده می‌شود.

 

 

 

دوربین اسپید دام

دوربین چرخشی یا اسپید دام، از بهترین و با کیفیت ترین دوربین‌های مداربسته هایک ویژن می‌باشد. این دوربین علاوه بر این که می‌تواند از فاصله، تصاویر را ضبط کند؛ این تصاویر را با کیفیتی بسیار بالا ثبت و ضبط می‌کند. دوربین اسپید دام هایک ویژن می‌تواند به صورت 360 درجه افقی و 180 درجه عمودی چرخیده و به شما این امکان را بدهند تا از فاصله‌ای دور، محیط مورد نظر را با بالاترین کیفیت زیر نظر داشته باشید.

 

 

 

انواع دوربین مداربسته با توجه به لنز

لنز دوربین‌های مداربسته با یکدیگر متفاوت بوده و به سه نوع ثابت، متغیر و خودکار تقسیم می‌شود. تفاوت لنزها نیز علاوه بر تاثیر گذاری بر تصویر، بر قیمت دوربین نیز تاثیر می‌گذارد.

 

 

 

دوربین لنز ثابت ( Fix )

لنز ثابت به این معنی است که پس از نصب دوربین، زاویه دید دوربین قابل تغییر نبوده و ثابت می‌باشد. اگرچه همین امر باعث قیمت مناسب این دوربین مداربسته می‌شود، بهترین گزینه برای افرادی است که نیازمند نصب دوربین در فاصله‌ای مشخص می‌باشند. مثلاٌ افرادی که نیازمند دوربینی هستند که تنها منطقه‌ای شامل شیئی ارزشمند از جمله گاوصندوق را در بر گرفته و به آنها اجازه نظارت 24 ساعته بدهد.

 

 

 

دوربین لنز متغیر ( Vari - Focal )

فاصله‌ی کانونی این لنزها به صورت دستی قابل تغییر و تنظیم است. همین امر به صاحبان دوربین این اجازه را می‌دهد تا هر گاه که خواستند فاصله کانونی را کم یا زیاد کنند. زوم اپتیکال مهم‌ترین مزیت این لنزها می‌باشد. همچنین بزرگنمایی با بیشتر شدن فاصله کانونی، بیشتر می‌گردد.

 

 

 

لنز متغیر خودکار ( Vari - Focal - Motorized )

این لنزها دارای موتوری می‌باشند که به شما این امکان را می‌دهد تا فاصله کانونی را از راه دور تغییر دهید. به عنوان مثال در صورتی که از محل کار، خانه را زیر نظر دارید و نیازمن بزرگنمایی می‌باشید، می‌توانید فاصله کانونی را تنظیم کنید. دوربین‌هایی با این لنز اگرچه به دلیل موتور خاص خود از قیمت بالاتری نسبت به دو دوربین قبل برخوردارند، دارای مزایای بیشتری می‌باشند.

 

 

 

انواع دوربین هایک ویژن با توجه به کیفیت تصویر

همانطور که می‌دانید، کیفیت تصویر یکی از مهم‌ترین مزایای دوربین مداربسته هایک ویژن می‌باشد. بنابراین نیاز است تا انواع دوربین هایک ویژن از نظر کیفیت تصویر را بشناسید. مگاپیکسل تعیین کننده‌ی رزولوشن یا کیفیت تصویر دوربین مداربسته می‌باشد. هر چقدر پیکسل دوربین بالاتر باشد، کیفیت و رزولوشن نیز بالاتر است. به طور کلی رزولوشن‌های موجود شامل موارد زیر هستند.

1 مگاپیکسل ( 1280 * 720 ) HDl

2 مگاپیکسل ( 1920 * 1080 ) Full HDI

3 مگاپیکسل ( 2048 * 1536 )

4 مگاپیکسل ( 2560 * 1440 )

5 مگاپیکسل ( 2536 * 1920 )

8 مگاپیکسل ( 3840 * 2160 ) ( 4K )

 

 

 

انواع دوربین مداربسته از نظر کاربرد

تمامی دوربین‌های مداربسته صرف نظر از برند سازنده‌ی آنها، به دو نوع کلی و اصلی سیستم دوربین مداربسته آنالوگ ( HD ) و سیستم دوربین مداربسته تحت شبکه ( IP ) تقسیم می‌شوند. این تقسیم بندی علاوه بر تاثیرگذاری بر قیمت دوربین مداربسته، باعث تفاوت مزایا، کاربرد و نحوه‌ی انتقال اطلاعات و… می‌شود.

 

 

 

دوربین مداربسته آنالوگ ( HD )

ارائه تصاویر با کیفیت بسیار بالا مهم ترین مزیت این سیستم‌های مداربسته می‌باشد. دوربین مداربسته آنالوگ اچ دی می‌تواند صدا و تصویر را به صورت همزمان ارسال کند و این تفاوت آن با نسخه‌های قدیمی دوربین آنالوگ می‌باشد. تغییر فرکانس سیگنال خروجی به این دوربین این امکان را می‌دهد تا تصاویر را با کیفیتی بسیار بالا ( حتی تا 8 مگاپیکسل ) ارائه دهد.

 

 

 

دوربین مداربسته تحت شبکه ( IP )

دوربین‌های تحت شبکه با استفاده از امواج، در بستر شبکه اقدام به ارسال تصاویر می‌نمایند؛ کیفیت این دوربین‌های مداربسته نیز بسیار بالا می‌باشد.امکان تشخیص شماره پلاک، عملکرد هوشمند، پردازش تصویر، کیفیت بالا، قابلیت شمارش افراد، ردیابی اشیاء و افراد و… از جمله مزایا و قابلیت‌های این دوربین مداربسته می‌باشد.

 

 

 

پارت نامبر دوربین هایک ویژن

پارت نامبرهایی که بر روی دوربین‌ها درج شده‌اند اطلاعات بسیار زیادی در رابطه با مزایا، انواع و مشخصات فنی دوربین ارائه می‌دهند. پارت نامبرهای DVR / NVR پارت نامبرهای اصلی دوربین مداربسته هایک ویژن هستند.

 

 

 

پارت نامبر دوربین‌های توربو ( HD )

 

پارت نامبر AIR3ZH

I و IR نشان دهنده‌ی این هستند که دوربین دارای مادون قرمز است. IR3 یعنی دوربین دارای مادون قرمز با برد 30 متر است. IT و IT3 به معنی این هستند که دوربین دارای مادون قرمز EXIR بوده و برد این مادون قرمز در نوع دوم، 40 متر می‌باشد. مادون قرمز دوربین IT5، دارای برد 80 متر می‌باشد. M نشان دهنده‌ی فلزی بودن بدنه‌ی دوربین است. H اولین حرف هیتر بوده و به معنی هیتر داشتن دوربین می‌باشد. VP یعنی دوربین ضد خرابکاری بوده و قابل دستکاری نمی‌باشد. VF یعنی لنز دوربین وریفوکال و Z یعنی لنز دوربین متغیر یا موتورایز است.

 

 

 

۲۰:۳۰
103بازدید